O nás

O nás

Zrzku tvoříme dva, vlastně jeden… jsme pár. Už nás nebavilo spamovat své přátelé na Facebooku 5x týdně fotkami jídel a tak jsme si řekli, že si založíme vlastní blog. Vaříme oba, i když dámská část samozřejmě častěji (a lépe? :D). Ale ani pánské části nemůžeme odpírat zásluhy – primárně co se masových jídel týče (v neposlední řadě je i výborný pomocník pro přípravné práce, které zahrnují loupaní brambor, apod. :D). Občas je to v kuchyni prostě boj. Každopádně, pokud jste sem zavítali, jsme moc rádi a pokud jste si Zrzku oblíbili, máme ještě větší radost :)

Plešoun o Zrzce
vždycky mi imponovaly ženy, které umějí vařit. existuje snad něco lepšího? co třeba krásné a chytré ženy, které umějí výborně vařit? a přesně taková je moje Zrzka: nejčastěji ji najdete pobíhat v kuchyni s nosem od mouky a v šatech podle poslední módy. se skromností sobě vlastní vám bude tvrdit, že “docela zvládá takové ty klasiky”. pravda je ta, že jídla od ní byste se (s prominutím) užrali a její přehled v gastronomii mne mnohdy překvapí, byť se v tomto směru nepovažuju za negramotného. jestli jsem se ale od ní něco opravdu naučil, pak to, že se i s velmi nízkým budgetem dá uvařit skvělé jídlo. a jaká tedy Zrzka je? milá a ochotná (někdy až příliš, což ovšem s přehledem vyvažuji já ;-)), v kuchyni nekompromisní, a krásnější než její pečlivě vystajlované sladkosti jsou už jenom její oči. její speciální schopností je to, že když se na vás nas… naštve, zpraží vás jediným pohledem tak, že si okamžitě přejete být na druhém konci Galaxie.

Zrzka o Plešounovi
Předpokládám, že na Plešouna si po přečtení jeho článků udělá názor každý sám (a zřejmě mu i dojde, že je to ten drzejší z nás dvou). Nemálo věcí se o něm z toho ale nedozví. Samozřejmě tady nebudu vypisovat něco ve stylu, jak dlouho mu trvá, než vyjde z domu (déle než mně), jak rád prokrastinuje, jak mě barbarsky mučí informacemi o technice a o všem, co má v logu nakouslé jablko. A nebo jak občas pod jeho polštářem nahmatám ledový kov a protéza to není… Každopádně jsme foodblog, takže na něj musím prásknout, že umí nejlepší guláš na světě, výborná vajíčka s česnekem a každý víkend mi dělá k snídani fenomenální palačinky. Jo, a nosí puntíkatou kravatu, takže mu prostě nelze odolat.

KONTAKT
zrzkavkuchyni@outlook.com

image

 

One Response

  1. http://healthraport.cz
    http://healthraport.cz at · · Reply

    Velice dobrý obsah a k věci. Pozdravuji!

Leave a Reply