Teplo nám pomalu klepe na dveře a tak už byla cítit vůně grilu i u nás. Většinou se naše grilovací menu skládá z masa a zeleniny, ale občas je potřeba udělat výjimku, takže jsme to tentokrát vzali po vegetariánsku a vzali na milost grilovaný hermelín..
INGREDIENCE
- 2 hermelíny
- 1 lžíce pesta (můžete použít i jiné, pokud nemáte z medvěda)
- 1 malá červená cibule
- troška soli a bílého pepře
Hermelíny obalíme v pestu. Na alobal poklademe kolečka červené cibule, na ni položíme obalený hermelín a nahoru opět cibuli. Zabalíme a grilujeme do změknutí.
Grilovaný hermelín je super, když máte na grilovačce nějaké vegetariány, Pokud jim k tomu ještě uděláte třeba zeleninový špíz, hladoví a nespokojení rozhodně odcházet nebudou :)