Když řeknu, že při výrobě sendvičů se fantazii meze nekladou, bude to pravda. Ale krom těch, které obvykle vzniknou z toho, co je zrovna v lednici, existuje pár neměnných klasik. Jednou z nich je i dnešní Club sandwich. U nás je to hodně oblíbená rychlá večeře, když se ani jednomu nechce vařit a přitom oba mají chuť na maso :)
INGREDIENCE
(2 porce)
- 250 – 300g kuřecích prsou
- 6 plátků toastového chleba
- 1 velké rajče
- pár listů ledového salátu
- 6 plátků slaniny
- pytlík majonézy
Maso osolíme, opepříme a ogrilujeme na pánvi. Je dobré nechat prso vcelku, nijak nekrájet ani nenaklepávat, protože by pak bylo suché. Slaninu poklademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme na 4 – 5 minut do trouby pod gril na 175 stupňů. Maso necháme lehce vychladnout a nakrájíme na plátky. Plátek toastového chleba pomažeme majonézou, poklademe ledovým salátem a masem. Přiklopíme dalším plátkem chleba s majonézou, navrstvíme rajče, slaninu a maso a přiklopíme posledním plátkem chleba. Club sandwich je na světě.