Jarní omeleta s tuňákem – jak už název říká – je jako jaro na vašem talíři.Když jsem před pár dny poprvé zahlédla v obchodě čerstvý hrášek, bylo mi hned jasné, že ho musím vzít. Hrášek máme doma strašně rádi a vždycky z něj jako první jídlo připravujeme tuhle omeletu. Zkuste jí taky :)
INGREDIENCE
- 4 vejce
- 1 konzerva kvalitního tuňáka
- svazek ředkviček
- asi 120g čerstvého hrášku
- pažitka
- trochu másla
- sezamová semínka, sůl a pepř
Ředkvičky nakrájíme na plátky a hrášek vyloupeme. Na pánvi si rozpustíme máslo a dáme na něj změknout ředkvičky a hrášek. Stačí tři minuty. Do pánve rozklepneme vejce, přidáme kousky tuňáka, osolíme, opepříme a posypeme sezamem. Před podáváním posypeme pažitkou. K omeletě se výborně hodí domácí rohlíky, které najdete zde.