4 Responses

  1. Máslo a pesto z medvědího česneku - Zrzka v kuchyni

    […] Nejdřív se vrhneme na máslo. Asi 20 minut před přípravou ho vyndáme z lednice, aby získalo pokojovou teplotu. Medvědí česnek nasekáme nadrobno, přidáme společně se solí k máslu a promícháme. Máslo dáme do fólie a vytvoříme váleček, který dáme ztuhnout do lednice. Máslo je výborné s čerstvě upečeným domácím pečivem. Recept na křupavé rolíky najdete zde. […]

  2. Jarní omeleta s tuňákem - Zrzka v kuchyni

    […] Ředkvičky nakrájíme na plátky a hrášek vyloupeme. Na pánvi si rozpustíme máslo a dáme na něj změknout ředkvičky a hrášek. Stačí tři minuty. Do pánve rozklepneme vejce, přidáme kousky tuňáka, osolíme, opepříme a posypeme sezamem. Před podáváním posypeme pažitkou. K omeletě se výborně hodí domácí rohlíky, které najdete zde. […]

  3. Moje čočková polévka s domácím rohlíkem - Zrzka v kuchyni

    […] recept najdete zde […]

  4. Dana Klára
    Dana Klára at · · Reply

    Milá Zrzko :) to těsto je naprosto úžasné!! Bohužel teprve kyne, nemohu se dočkat, až zakousnu… :D
    Děkuji za skvělý recept!

Leave a Reply to Dana Klára Click here to cancel reply.