4 Responses

  1. maChy
    maChy at · · Reply

    Já to poznávám podle pizza Margherita. Když obsahuje něco jiného než sugo, mozzarella a bazalka. Tak vím, že už nemá smysl se dál koukat do nabídky pizz. Pokud není extrémní hlad. To bych snědl i pizzu z čáry v Brně za 15kč kousek. Nebo kolik tam dnes stojí :D

  2. Terez
    Terez at · · Reply

    Taky jsou “dobrý” ty, kde mezi vegejídly je jenom smažák s hranolkama a smaženej květák a mezi dětskými jídly nugety s hranolkama a špagety s kečupem :)

  3. Restaurace, ve kterých chcete jíst: Noma vs. Keens - Zrzka v kuchyni

    […] se, že čert nikdy nespí. Gastronomie (alespoň v globálním měřítku) také ne. V Plešounových poznámkách jsme se kdysi rozpovídali o restauracích, ve kterých nechceme jíst. Pojďme to teď vzít z […]

Leave a Reply to Terez Click here to cancel reply.